Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.foodcontest.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.
Foto: Peter Biisgård, L&F

Gourmetprisen

Gourmetprisen har ikke fokus på mejeritekniske detaljer, men fokuserer på produkternes gastronomiske kvaliteter. Det forhold afspejler sig også i dommerholdets sammensætning.

Mejeriforeningen relancerede i 2012 Mejeribrugets Gourmetpris.

En pris, der blev stiftet i 2003 i regi af Landsmejeriudstillingen for at synliggøre den kvalitet og innovation, som findes i danske mejeriprodukter.

Gourmetprisen har ikke fokus på mejeritekniske detaljer, men henvender sig derimod til kokke og andre frontløbere for mad og smag, der har fokus på produkternes gastronomiske kvaliteter.

Der gælder et særligt regelsæt for deltagelse i Mejeribrugets Gourmetpris. Læs nærmere i infobrochuren (se boks).

Årets dommere

Dommere i 2017 er:

  • Rikke Brocksted fra restaurant Karoline Amalie i Silkeborg (Rikke har tidligere været dommer ved Mejeribrugets Gourmetpris)
  • Camilla Bojsen-Møller, osteblogger Ostesnak (vinder af Ost &Ko opskriftskonkurrencen foråret 2017)
  • Anders Halskov, gastronomisk altmuligmand, ejer af Madhjernen.dk, og været en del af de events som Mejeriforeningen har afhold for Ost&Ko
  • Rasmus Hansen fra restaurant Le Gourmet i det nye Lego House – et nyt oplevelseshus i Billund.

 

IFC infobrochure (mejeri)